top of page

Het verhaal van FFB

FOOD FOR BUILDINGS is de interieur-ontwerpstudio van Henk Smits. FFB werkt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt en adviseert, ontwerpt en begeleidt elk project van a-z.

De adviezen en ontwerpen van FFB zijn onderscheidend, verrassend en vermijden de gebaande paden.


FFB is uw partner bij zowel het vinden van de missing link in een interieur als het maken van een verlichtingsplan en het ontwerp van een totaalconcept voor een woon- of bedrijfsruimte. De nauwe samenwerking met Cynthia Markhoff van het internationaal opererende Markhoff Architects (BNA) en met de in de branche als crème de la crème bekendstaande interieurbouwer Stooff, maakt het allemaal mogelijk.


Henk Smits kent de interieur- en ontwerpwereld van als geen ander, heeft een groot netwerk van binnen- en buitenlandse fabrikanten en ruime ervaring in de samenwerking met architecten en uitvoerende bedrijven.


FFB in soundbites:

Onverwachte insteek, vernieuwende kijk, gedurfd kleur- en materiaal gebruik en niet voor de hand liggende combinaties en oplossingen.


Als deze steekwoorden u aanspreken én u belang hecht aan kwaliteit, ervaring en vakmanschap, dan is een nadere kennismaking met FFB de moeite waard. U kunt ons bereiken op +31-6 54248473, of via henk@foodforbuildings.com

bottom of page